3 soveværelser 2 badeværelser Villa Pinoso

  • ELS9020
  • Alicante, Pinoso, Costa Blanca
Prijs: 349.900€ / £300,459
1

Beschrijving van het pand

Denne dejlige villa har tre soveværelser og to badeværelser, den ligger på en stor grund på 12000m2, 4000m2 er indhegnet, resten af ​​jorden har oliventræer.
Når du træder ind i villaen, vil du se dens dejlige store terrasse, størstedelen af ​​den er glaseret, perfekt til brug hele året rundt. Stuen, spisestuen og køkkenet er indrettet i åbent design, hvilket gør denne villa til et meget omgængeligt område. Loungen har et pillebrænder perfekt til at fjerne kulden i de køligere vintermåneder. Køkkenet har stilfulde creme-enheder og indeholder en midterø, hvor køkkenarbejdet er granit. Villaen har installation til aircon, der lige nu har brug for enhederne.
De tre soveværelser er alle gode størrelser, master soveværelset har en stilfuld ensuite, der er også et ekstra familie badeværelse. Villaen er bygget i 2013 og har et moderne stilfuldt præg.
Når du træder udenfor, mødes du med den store swimmingpool, der måler 12m x 5m, den har en stor terrasse, så der er masser af plads til liggestole, perfekt til de lange varme sommerdage.
Der er et udendørs køkken med madlavningsfaciliteter ved hjælp af gas. Udendørsområdet er perfekt til at underholde familie og venner, alfresco spisning er et must.
Der er en dobbelt carport, haveområdet har adskillige frugttræer, der er 10 solpaneler, der hjælper med at holde elektriske omkostninger minimale, der er også tilføjelse af en vandblødgører. Denne dejlige villa er lige til at flytte ind i, er du klar til at starte dit nye liv i solen.
Den ekstra bonus ved denne ejendom er, at du er 2 minutter væk fra den altid populære by Pinoso, hvor alle dine daglige behov er tilgodeset, der er fem supermarkeder, talrige barer og restauranter, tandlæge og læger.

Woningdetails

Zwembad: Privaat
Tuin: Privaat
Oriëntatie: zuiden
Keer bekeken: Uitzicht op de bergen
Parkeren: Carport
Afstand tot luchthaven: 50 min
Afstand tot het strand: 50 min
Afstand tot stad: 2 min
Afstand tot golf: 50 min
Afstand tot restaurants: 2 min

Eigenschap extra's

checkZomerkeuken
checkSnel internet en bellen
checkLichtnet Elektrisch
checkPre-installatie voor airconditioning
checkElektrische poorten
checkZonne-energie
checkOp loopafstand van de stad
checkLoopafstand - Restaurant / Bar
checkOmheind perceel
checkPelletkachel
checkAlarmsysteem
checkBarbecue
checkTerras

Video

Neem contact op

Vergelijkbare eigenschappen

Charmant 5 slaapkamer 3 badkamer landhuis
Nieuw
HH14301
  • bed icon5
  • bath icon3
  • house icon250m2
Alicante, Castalla
299.995€
Groot 200 jaar oud landhuis met zwembad
Nieuw
IVGM13770
  • bed icon6
  • bath icon3
  • house icon318m2
Murcia, Torre Del Rico
345.000€
3 værelses renoveret hus Yecla
CM3002
  • bed icon3
  • bath icon2
  • house icon400m2
Alicante, Yecla
315.000€
Estoy de acuerdo

Utilizamos cookies propias y de terceros para realizar análisis de uso y de medición de nuestra web para mejorar nuestros servicios. Si continua navegando, consideramos que acepta su uso. Para obtener más información aquí.